Har vi din emailadress?

Det mesta av den kommunikation som vi hanterar inom Alfvénsällskapet sker numera digitalt, som via vår hemsida, sociala media och via email. För att våra nyheter, inbjudningar och uppdateringar ska nå fram till oss alla i god tid, behöver vi därför hjälpas åt att se till att medlemsregistret är uppdaterat med våra aktuella e-postadresser.

Varför är detta viktigt?
Att sällskapet har tillgång till rätt e-postadress innebär att Du inte missar något av det som händer i sällskapet. Vi vill hålla alla informerade om allt från kommande evenemang till viktiga förändringar och roliga nyheter.

Hur kan du uppdatera din e-postadress?
Det är väldigt enkelt! Skicka bara ett mail med din nuvarande e-postadress till info@alfvensallskapet.se. Det tar bara en minut, och det gör stor skillnad för vår gemenskap.

Vi lovar att din e-postadress bara kommer användas för att skicka relevant information från Alfvénsällskapet och att vi värnar om allas integritet och inte sprider någon personlig information vidare.

Frågor eller funderingar?
Om ni undrar över något eller vill ha mer information, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa till!

Stort tack för att Du hjälper oss att hålla vår förening levande och välinformerad. Tillsammans bygger vi en starkare gemenskap!

Scroll to top